Wednesday, July 1, 2015

Dots dots everywhere!

     Bună tuturor! M- am întors azi cu o nouă postare și, de asemenea, cu primul tutorial al meu.
    Modelul pe care vi -l arăt este foarte ușor, nu cred ca există cineva care nu ar putea să- l facă. Acesta nu necesită nici experiență, dar nici produse speciale pentru unghii. 
    Dacă doriți o manichiură simplă, dar de efect sau nu aveți timp să elaborați ceva mai complex, vi- l recomand.





   Aveți nevoie de:

  • Ojă
  • Scobitoare sau instrumente punctate


    Pentru tutorial, am ales ca oja de bază să fie albă și punctele să fie alcătuite din mai multe nuanțe de roz. Culorile pot fi schimbate, în funcție de preferințele sau de imaginația voastra. Puteți opta pentru diferite nuanțe ale aceleiași culori, astfel încât să obțineți un efect de degrade sau puteți alege culori diferite, astfel încât manichiura să fie una veselă, colorată, precum un curcubeu. Culoarea de bază poate fi și ea schimbată, însă aveți grijă să nu alegeți una ce ar putea estompa bulinele.

    *Flormar Plus Quartz- nuanța 077; Evershine- nuanța 011; Evershine Kiss Me- nuanța 20; Deborah 7 Days Long- nuanța 826; Flormar Supermatte- nuanța 44

    Deoarece intrumentele speciale de unghii nu se găsesc la orice colț de stradă, există o soluție mult mai simplă, ce le înlocuiește. Pentru a putea desena buline pe unghii, aveți nevoie doar de o scobitoare. Eu v- am fotografiat atât scobitoarea ce o voi folosi în acest tutorial, dar și cele două instrumente pe care le dețin. (Puteți lucra cu ce vă e la îndemână, amândouă metode fiind la fel de eficiente).



     Pentru început, aplicați pe unghii oja de bază.
    Atenție! Aveți grijă ca stratul să fie uniform. Lăsați să se usuce.



 
    Introduceți scobitoarea în prima sticluță de ojă și pictați primul rând cu puncte. Continuați cu o nuanță mai deschisă pentru al doilea rând și așa mai departe.






    După ce terminați cu prima unghie, treceți la următoarele. Lăsați puțin să se usuce și dați cu lac top coat pentru a rezista manichiura cât mai mult pe unghii.



    Mai jos am găsit alte modele mai vechi, tot în stilul celui prezentat mai sus. Vi le las pentru inspirație. 


2 comments

  1. Replies
    1. Mă bucur că îți plac :*..de săptămâna viitoare revin în forță cu modele mult mai mișto :))

      Delete

© Sparkling Lights
Maira Gall