Wednesday, September 23, 2015

NOTD: Let's go to... Hawaii

    Bine ați revenit! Am lipsit o bună perioadă de timp, am colindat în lung și în lat vacanța asta, așa că nu mă pot plânge că nu m- am plimbat sau că nu am fost productivă. Pregătisem din luna august un model de unghii pe care am ajuns tocmai azi să vi- l prezint. Este un model pe care l- am purtat la mare și cu toate că toamna a venit de mult timp, eu nu vreau să accept acest lucru, mai ales că o să înceapă și facultatea :((
    Deoarece am rămas în urmă cu postările, și următoarea va fi tot legată de vară.
    Sper să vă placă modelul, este unul mult mai complex decât modelele pe care le- am publicat până acum, dar din păcate nu am avut timp să vă fac un tutorial, așa că vă las doar unghiile gata făcute. Dacă doriți să realizez și tutorialul modelului, mă anunțați.

 




    Inițial m- am inspirat din poza de mai jos:



    Pe prima unghie am încercat să realizez modelul cât mai apropiat de cel din poză.




    Între timp mi- am folosit imaginația și am schimbat una alta la model. Eu cred că e mult mai reușită a doua variantă. Am folosit un galben cu sclipici pentru a imita nisipul unei plaje, am renunțat la micile pete de negru, iar florile le- am pictat portocaliu aprins pentru a ieși mai mult în evidență.





    Mai m- am jucat și la mâna dreaptă și am schimbat puțin modelul. Am făcut un pătrățel verde deschis în colțul din stânga, ce reprezintă o porțiune de relief ce intră direct în apă. Modelul acesta însă mă duce mai puțin cu gândul spre ceva exotic, ci seamănă mai mult cu peisajul european.





    Am avut ghinion când am făcut pozele așa că multe dintre ele nu au ieșit clare. Am încercat să le aleg pe cele mai reușite și sper să se distringă bine pictura.
     Sper că v-a plăcut și vă mai aștep pe blog deoarece am o surpriză pentru voi.

2 comments

  1. Ce frumos este modelul! ♥
    As vrea sa ma transpun acolo pe unghiutele tale. :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc :* Da, si eu as vrea tare mult mai ales ca azi a fost prima zi de facultate :)

      Delete

© Sparkling Lights
Maira Gall