Thursday, November 19, 2015

OOTD: Paint my life

    Bunăă tuturor! Știu că în ultimul timp am lipsit de pe blog, străbat o perioadă destul de încărcată, însă încerc să postez cel puțin o dată pe săptămână.
    Azi vă prezint un outfit pe care voiam să vi- l arăt de ceva timp. Am reușit să fac pozele în weekend într- o locație foarte frumoasă din București: strada Xenofon.
    Strada nu este una obișnuită, este în trepte și destul de îngustă, însă e specială datorită picturii de pe scări. Se află în centrul capitalei, undeva lângă Parcul Carol.



    Ținuta este compusă dintr- o vestă de blană cu imprimeu leopard, blugi în nuanțe de gri și negru, pantofi negri cu accesorii aurii și o geantă mare gri deschis.
    Sub vestă am purtat un maieu gri, scurt, pe gât. Ca accesorii am avut un lănțic cu ținte și o brățară roșie, ce aducea o pată de culoare.



    Părul l- am avut împletit într- o coroniță în față, iar în spate am avut câteva bucle lejere. Ca machiaj, am optat pentru culori deschise, am folosit nuanțe de albastru și gri la ochi și roz la buze. Ochii au fost accentuați cu o dungă neagră de tuș.







2 comments

  1. Brrr, nu ti-a fost frig? Am tot spus ca voi merge si eu sa fac fotografii acolo insa de fiecare data cand ma gandesc la la locatii potrivite parca imi fuge din minte aceasta strada.

    Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. A fost intradevar destul de frigut in ziua respectiva, insa nu am stat prea mult acolo, am facut cateva poze si m.am intors :)

      Delete

© Sparkling Lights
Maira Gall