Friday, November 6, 2015

Review: Sleek Lipsticks

    Hello guys!
    Astăzi vă prezint al doilea review de pe site, este o postare pe care voiam să o fac de mult timp și acum mi- am găsit ceva timp și pentru a o pregăti. Am ținut mult să vă povestesc despre produsele Sleek întrucât sunt printre preferatele mele și nu reușesc niciodată să mă opresc să le cumpăr.



    Multă lume m- a întrebat ce rujuri folosesc atât datorită culorilor vibrante, dar și rezistenței incredibile pe buze, iar eu le- am răspuns de fiecare dată: Sleek Lipstick. Probabil mulți dintre voi nu ați auzit de aceste produse deoarece nu au fost introduse decât de puțin timp în România și nu au fost promovate precum celelalte branduri. Eu le- am descoperit datorită unei postări pe un blog de beauty, unde prin 2012, iar de atunci am tot cumpărat diferite produse.

    Ce spun specialiștii?
Completeaza-ti look-ul cu rujurile Sleek True Color! Obtine buze cu un impact major care sunt ingrijite si hidratate in acelasi timp. Fie ca alegi o nuanta mata, fie ca alegi una care reflecta lumina, buzele tale vor fi hranite pe tot parcursul zilei datorita continutului ridicat de vitamina E si de uleiuri minerale.

    Ce spun eu?
     Rujurile sunt foarte bune, nu m- au dezamăgit până acum. Culorile sunt vibrante, sunt puternic pigmentate. Unele nuanțe sunt mate, majoritatea pe care le dețin/ le- am deținut au fost așa, însă sunt și câteva lucioase.
    Ambajul este elegant, pot fi ușor depozitate în geantă, iar cantitatea este arhi- suficientă.




    La capitolul rezistență stau foarte bine, cum spune și producătorul, poți să bei, să mănânci și rujul stă pe buze întreaga zi. De aceea, seara e nevoie de o demachiere atentă în jurul buzelor deoarece riscați să rămâneți cu buzele ușor colorate.

    Singurul minus pe care îl au rujurile este faptul că buzele devin mai uscate. Datorită rezistenței sporite, buzele tind să se usuce după câteva ore și îți dau senzația de strângere.

    Se găsesc 29 de nuanțe la noi în țară, este o gamă largă de unde puteți alege și sigur veți găsi ceva pe gustul vostru. Eu am deținut prima oara nuanța "Mystic", un mov mat spre roz, o culoare întradevăr foarte frumoasă.
    Acum dețin 3 nuanțe, mai jos găsiți swatch-urile.




    Prima nuanță este un nude. Se numește "Bare All", este un maro deschis, mat.



    A doua nuanță se numește "Pink Freeze", este un roz aprins, puternic, de asemenea, mat.




    A treia și ultima nuanță pe care o dețin se numește "Cherry", este un roșu destul de închis. Această nuanță nu e mată, e ușor lucioasă, cu toate că mie mi- ar fi plăcut să fie mată (probabil se vedea mult mai bine).



    Dacă v- am stârnit interesul, puteți cumpăra produsele Sleek ori de pe site- ul: http://www.makeup-shop.ro/pagina/produs/categorie/buze/ruj/produs.189-sleek-true-color-lipstick, ori din magazinele Kendra. Prețul unui ruj e de 30 de lei, iar termenul de valabilitate e de 24 de luni.

2 comments

  1. Ce bine arată "Cherry"! Mi se par foarte potrivite nuanțele mai închise de ruj pentru toamnă, au un efect special.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Intradevar. Si eu m- am indragostit de culoare. Imi doream de mult o astfel de nuanta.

      Delete

© Sparkling Lights
Maira Gall