Tuesday, December 1, 2015

NOTD: What does the fox say?

   Hello! Ce mai faceți?
   Îmi pare așa rău că nu am mai postat așa mult în ultimul timp, însă că tot se apropie Crăciunul, trebuie să mă pun pe treabă și să public câteva postări pe această temă.
    Am decis să redenumesc pagina "Tutoriale unghii" în "NOTD" (Nails of the day) deoarece e un titlu mai scurt și mai drăguț.
    Unghiile pe care vi le arăt astăzi sunt ale verișoarei mele, Andreea. Ea a văzut într- o zi modelul pe internet și a ținut neapărat să i- l reproduc și ei. Este o manichiură de toamnă datorită cromaticii, dar și a elementelor ce se găsesc pe unghii. Patru unghii conțin frunze diversificat colorate, iar o unghie conține o vulpe. Modelul original este acesta:


    Manichiura îmi aduce aminte de melodia asta:

    Nu îmi place melodia, niciodată nu mi- a plăcut, dar de fiecare dată când mă uit la unghii, îmi vin versurile în minte :)). Puteți să o ascultați în timp ce vizionați modelul.


Desenul meu a ieșit așa:



    Am făcut poze pas cu pas, dar am șters multe dintre ele din cauză că nu au ieșit clare. Cei drept, nu am avut lumină bună, fiind 11 noaptea. Dacă stau să mă gândesc, de fiecare dată când îi fac manichiura Andreei, e noapte târziu și mă chinui să fac poze cel puțin jumătate de oră :)) (și tot nu ies).

    Am început prin aplicarea unei baze închise. Am continuat prin desenarea interiorului frunzelor. Am folosit o pensulă subțire, cu care am trasat câte o dungă pentru fiecare frunză. Pentru contur am folosit o pensulă foarte subțire și acril negru.


    I- am conturat fața vulpii. Am folosit un maro deschis pe toată suprafața, și alb pe porțiunea inferioară. Am desenat și două frunze într- o parte.


    Am finisat prin conturarea vulpii și desenarea ochilor și nasului.



    La final, am aplicat un strat de lac mat.





Sper că v- a plăcut! Vă aștept în continuare cu multe alte surprize ;)



10 comments

  1. Foarte frumos,putina grija la cuticule(curatate mai cu atentie) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc frumos :*. O sa incerc data viitoare sa le curat mai atent :)

      Delete
  2. Sunt foarte dulci unghiutele pacat de cuticulele necurate care strica aceasta frumoasa manichiura, pentru curatarea cuticulelor iti recomand o pensula limba de pisica . Sper ca nu te superi si eu am acceptat intotdeauna laudele si criticile care ne ajuta de multe ori intr-un mod constructiv :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc pentru sfat. O sa incerc sa tin cont de el de acum incolo. Si nu ma supar, accept orice sfat/parere si incerc sa progresez odata cu fiecare postare :*

      Delete
    2. Cu mare drag iti doresc mult succes si iti doresc inspiratie la unghiute ,astept urmatoarele manichiuri 😘

      Delete
    3. Cu mare drag iti doresc mult succes si iti doresc inspiratie la unghiute ,astept urmatoarele manichiuri 😘

      Delete
  3. Ai ales o manichiura de inspiratie foarte draguta! Imi place oja de baza pe care ai folsit-o iar mat arata super bine. Draguta vulpita :) Succes in continuare!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult :* Oja pe care am folosit.o pentru baza este Flormar- 428, iar daca doresti o manichiura mata iti recomand sa folsesti lac incolor mat (eu am unul tot de la Flormar) deoarece il poti folosi ca sa iti transformi orice culoare in culoare mata.

      Delete

© Sparkling Lights
Maira Gall