Saturday, January 23, 2016

NOTD: January's Nails Challenge - Inspired by favorite drink

    A sosit timpul celei de- a treia colaborări din cadrul lunii ianuarie. Primele două colaborări au avut temele: culorile anului (aici găsiți postarea) și unghii ice/ silver (aici găsiți postarea), iar tema de astăzi se numește "Inspired by favorite drink". Nu a fost o temă ușoară, întrucât am stat ceva să mă gândesc care e băutura mea preferată. Și nu am găsit neapărat un răspuns. Nu sunt adepta sucurilor și nici alcoolul nu îmi place, nu sunt dependentă de cafea și cea mai mare cantitate de lichid pe care o beau este apa. Însă, am decis să rămân la o marcă de băutură care îmi place (nu neapărat cel mai mult), și anume Starbucks.


     Starbucks reprezintă, probabil, cel mai cunoscut lanț de cafenele ce comercializează diferite tipuri de cafea. Nu pot să spun că la ei am băut neapărat cea mai bună cafenea, însă sunt anumite tipuri care îmi plac mult, precum Caramel Latte sau Toffee Nut Latte.

    De data asta, unghiile nu sunt ale mele, sunt ale verișoarei mele Andreea, ea fiind "cobaiul" postării :)).


    Am desenat diferite modele: Pe două unghii am scris "Starbucks", însă nu au ieșit așa bine pentru că numele era destul de mare și unghiile destul de scurte, plus că Andreea își pierduse cheful și a vrut să termin cât mai repede. Pe patru unghii am desenat cănuțele specifice Starbucks, două fiind pentru băuturi fierbinți și două pentru băuturi reci. Pe unghiile cu bază albă am desenat câteva boabe de cafea, iar pe a treia unghie (de la stânga la dreapta) am desenat un moț de frișcă. Unghia care mi- a plăcut mie cel mai mult este cea cu o parte din sigla Starbucks.    Vă invit să accesați și următoarele bloguri, unde veți găsi garantat multe unghiuțe frumoase. Kisses!


16 comments

 1. Superba interpretare,sunt fan Starbucks <3,te pup

  ReplyDelete
 2. Foarte tare modelul si elaborat! ♥
  Spor la invatat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulțumesc :*. Intradevar, a durat ceva sa il fac,verisoara mea se plictisese si astepta cu nerabdare sa o termin :))

   Delete
 3. Super,imi plac mult unghiutele realizate de tine!

  ReplyDelete
 4. am auzit doar de bine despre aceasta cafea,nu am baut niciodata sper sa beau...sunt tare curioasa de gustul ei.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Este destul de buna, insa nu pot sa spun nici ca te da pe spate. Probabil majoritatea oamenilor sunt atrasi datorita brandului.

   Delete
 5. Staaaarbuuucks!!!! <3 E cea mai tare manichiura de saptamana asta! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulțumesc :* Toate fetele au avut manichiuri foarte frumoase!

   Delete
 6. Iubesc cafelele Starbucks si imi place manichura ta detaliata!

  ReplyDelete
 7. Coffee coffee coffee!! Toata lumea o iubeste.
  Foarte cute manichiura

  ReplyDelete

© Sparkling Lights
Maira Gall