Wednesday, February 24, 2016

1 piesa vestimentara, 3 tinute diferite!

Probabil ți s- a întâmplat să descoperi o piesă vestimentară, pe care să o porți în mai multe moduri sau sub diferite stiluri. Astăzi îți voi arăta cum poți intregra o pereche de pantaloni negri în trei tipuri diferite de ținute. Întrucât sunt foarte simplu de combinat și nu sunt deloc pretențioși, poți obține atât un stil elegant, cât și unul casual sau sport.



Primul stil pe care îl abordez este cel elegant. Pantalonii negri pot compune o ținută elegantă cu ajutorul unei perechi de pantofi cu toc. Acest tip de rezultat poate fi purtat atât la serviciul, cât și în cadrul unei întâlniri mai formale.
În partea de sus am folosit o bluză elegantă, crem, din dantelă. Am accesorizat outfitul cu o pereche de sandale roz pal, cu toc cui, tip stiletto. De asemenea, am folosit un ceas,o brățară și un lănțic, toate aurii.


Al doilea stil prezentat este cel casual. Acest stil se poate obține prin combinarea pantalonilor cu
sandale cu talpă plată sau cu balerini.
Topul pe care l- am folosit, în această ținută, este vaporos, roz pal cu puncte negre (în poză nu se văd, mai mult ca sigur). Deoarece cămașa are un decolteu la baza gâtului, nu este necesară purtarea unui colier/lănțic. Sandalele sunt lejere, cu bretele subțiri combinate sub diferite forme. În cadrul outfitului am folosit și brățări tip mărgele în diferite culori.


Ultimul stil prezentat este cel sport. Pantalonii pot fi folosiți și în cadrul unui outfit sport, prin folosirea unei perechi de teneși sau pantofi sport.
Eu am folosit o pereche de teneși gri, clasici. Pentru partea de sus, am ales un tricou roz (tot roz :)) ), cu imprimeu și o geacă de blugi albastru deschis.
De asemenea, am accesorizat ținuta cu un lănțic scurt, cu pietricele și un ceas, ce are cureaua albă.


Sper că am reușit să vă inspir și să vă dau câteva idei de ținute. Vă aștept sâmbătă cu o nouă colaborare cu unghiuțe, iar până atunci vă pupăcesc!

10 comments

  1. Foarte tare fiecare tinuta. Absolut pe placul meu este stilul casual!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc frumos :* Si eu prefer stilul casual :)

      Delete
  2. Imi plac toate propunerile multumesc de inspiratie , te pup

    ReplyDelete
  3. Super! Intr-adevar, o pereche de pantaloni negri sunt un MUST in garderoba oricarei femei! Te poti juca dupa bunul plac si vei putea adopta stiluri diferite in cele 5 zile lucratoare! :)

    ReplyDelete

© Sparkling Lights
Maira Gall