Saturday, February 27, 2016

February's Nails Challenge- Gradient

A mai trecut o săptămână și a venit timpul ultimei colaborări a lunii, ce are ca temă unghiile "Gradient". Dacă ați ratat postarea anterioară, o poți găsi aici.
Nu sunt fană a unghiilor gradient, întrucât pierd mult timp curățând marginile. Probabil când îmi voi cumpăra ojă specială pentru marginile unghiilor, voi încerca mai des acest tip de manichiură.



Această postare am transformat- o într- un tutorial cu poze pas cu pas. Am realizat o manichiură "jucăușă", ce are ca elemente norișori albi și un soare, pe un fundal în degrade. Am încercat să fac un peisaj pe unghiuțe, toate elementele având legătură.
 Cu toate că am realizat manichiura într- o dimineață, logica mea încă nu se "trezise". Gradientul ar fi trebui să fie invers, partea cea mai închisă să fie la bază unghiei și albul la vârful ei. Câteodată sunt mai blondă, în ultimul timp mai mult decât de obicei. :))

Pentru această manichiură ai nevoie de un burețel. Eu am folosit un burețel de vase, pe care l- am tăiat. Am aplicat de- a lungul buretelui o nuanță de alb și trei de albastru, pornind de la culoarea cea mai deschisă către cea mai închisă.


Am aplicat modelul de pe burețel pe fiecare unghie. Dacă efectul nu este suficient de puternic, se reaplică ojă pe burețel și se tampoanează pe unghie încă o dată.


Se desenează cu alb forma unor norișori și cu galben o jumătate de soare. Deoarece am vrut să creez un peisaj de- a lungul unghiilor, am desenat părți din soare, cât și din nori pe unghii diferite.


Am desenat ochii și gura cu negru. La sfârșit, am aplicat un strat de lac mat. Rezultatul final se observă în pozele de mai jos.



Oare celelalte fete ce manichiuri au făcut? Intră și tu și descoperă modele inedite pregătite!



20 comments

  1. Foarte frumoase <3, de vara <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Oana :* Da, macar pe unghii sa fie vara :))

      Delete
  2. Foarte vesel si dragut modelul tau. ♥ Imi place gradient-ul si soarele zambaret. ☼ ☁

    ReplyDelete
  3. Foarte simpatica si ,in acelasi timp ,originala manichiura ta.

    ReplyDelete
  4. Cute!

    Daca nu-i soare afara..macar pe unghii sa avem :d

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc :* Intradevar, insa sper sa iasa, maine, soarele si afara :d

      Delete
  5. Chiar daca nu esti fana a acestei tehnici manichiura ta a iesit super dragut!

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Un model vesel si colorat imi place , pentru marginile unghiilor iti recomand baza peel off de la Miss Sporty sau White Glue de la Bic il gasesti la raioanele de papetarie functioneaza de minune , te pup 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Ela :* Data viitoare cand merg in oras chiar o sa ma uit dupa produsele mentionate :)

      Delete
  8. Foarte simpatica manichiura ta! Si eu mai folosesc buretele de vase, ofera un finish diferit fata de buretelele cosmetice!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc :* Eu doresc sa imi cumpar un buretel special pentru unghii,cu cel pentru vase nu pot obtine rezultatul dorit :d

      Delete
  9. Ce faine sunt!!! Imi place rezultatul final! :)

    ReplyDelete

© Sparkling Lights
Maira Gall