Thursday, March 17, 2016

Fashion: Totul despre cercei!

Accesoriile sunt elementele de bază în obținerea unui look spectaculos. Probabil și tu ești încântată de fiecare dată când intri într- un magazin de bijuterii. Tentația este câteodată așa mare, încât portofelul se golește, iar colecția de acasă se mărește.
Astăzi îți prezint colecția mea de cercei. Nu am realizat că este o colecție așa mare, până când nu am făcut această postare. Sunt cercei pe care nu i- am purtat niciodată, dar și cercei pe care îl port des și care îmi plac foarte mult.
Prima categorie de cercei este reprezentată de cerceii de dimensiune medie. Sunt atât cercei eleganți, cât și sport, girly, retro etc. Pot fi purtați alături de foarte multe ținute și pot fi combinați cu alte accesorii, întrucât nu ies extrem de mult în evidență. Eu prefer să combin elementele aurii cu cele aurii, elementele argintii cu cele argintii etc. Astfel, nu se crează o ruptură între componentele ținutei, iar acestea se armonizează frumos.


 Majoritatea cerceilor de mai sus i- am primit cadou, mulți sunt hand- made (spre exemplu primii doi de pe a doua linie, cei cu pietricică albastră etc.).
Cei mai inediți cercei din acestă colecție sunt cei în formă de înghețată. Aceștia trezesc copilul din mine. :))
Mie îmi place foarte mult a patra și a cincea pereche, sunt de un albastru superb.



Nu am foarte mulți cercei full- size, recunosc că port astfel de cercei foarte rar. Cei cu pene sunt preferații mei din acestă colecție.

Cele două perechi de cercei aurii se potrivesc perfect pe pielea bronzată, eu îi port vara, în special la mare.

De asemenea, în această colecție se întâlnesc cercei din lemn (da, ai auzit bine, sunt în poza a doua, a doua pereche), dar și cercei în formă de fluturași.


Ultima categorie e reprezentată de cercei micuți și rotunzi. Aceștia sunt cei mai ușor de asortat, nu ies în evidență și sunt alegerea ideală pentru ținutele casual. Eu aleg cel mai des din această categorie și, după cum se și vede, am cele mai multe pereche de acest gen.



Sper că ți- au plăcut micile mele accesorii. Te invit să îmi povestești și despre colecția ta de cercei. Pupici!

10 comments

  1. Eu am 90% cercei mici, pe care îi port si 10% cercei mai lungi de care nu ma ating niciodata. :)) xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cam asa sunt si eu :)) De ceva timp insa am inceput sa port si cerceii mai voluminosi. Te pup :*

      Delete
  2. Mmm nu stiu ce tip de cercei predomina in colectia mea, insa imi place sa am de toate marimile! Foarte lungi si mari nu prea am, pentru ca nu prea port.
    Insa aceia micuti mi se par potriviti pentru zi de zi, la birou, iar cei medii imi place sa-i port la parul prins!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si mie mi se pare ca cei medii se vad foarte bine cu parul prins si chiar vreau sa incep sa ii port de fiecare data cand imi prind parul :) Multumesc pentru vizita :*

      Delete
  3. Eu sunt innebunita dupa cercei mici dar zau ca am gasit si cativa mai mari in colectia ta pe care i-as incerca (ma refer la cein rotunzi din dreapta sus, prima poza) .Te pup~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc :* As fi vrut sa iti spun de la ce firma sunt, dar i.am primit mai demult de la o verisoara. Si eu te pup :*

      Delete
  4. si eu am multe perechi de cercei,incerc sa ii port pe toti :) oricum zilninc ii schimb

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu vreau sa incerc sa ii port mai des. Multumesc pentru vizita :*

      Delete
  5. Am vreo 50 de perechi de cercei, dar ii port rar caci ma incomodeaza si imi ranesc urechile (indiferent de marime sau material). Preferatii mei sunt unii hand-made primiti de la prietenul meu. Sunt facuti la comanda si arata fix ca pisicutele mele. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow :o, si eu care credeam ca am mult prea multi cercei :)) Suna bine cerceii pe care i- ai descris :)

      Delete

© Sparkling Lights
Maira Gall