Tuesday, March 22, 2016

NOTD: Animal Planet

Săptămâna aceasta am fost mai puțin hărnicuță decât în celelalte dăți. Ca să nu lenevesc și să nu reușesc să postez de minim trei ori pe săptămâna, azi îți prezint două manichiuri mai vechi. Manichiurile provin din "epoca dinozaurilor", din perioada în care eram la liceu. (Scuze pentru calitatea pozelor, sunt făcute rapid cu telefonul mobil).


Prima manichiură prezentată (cea de sus) este cu o pisicuță drăguță. Nu este foarte simplu de realizat, am avut ceva emoții, nu credeam inițial că or să iasă ok. Nu e o manichiură pretențioasă, necesită doar trei culori, și anume, un roz pentru fundal, și alb și negru pentru desen. Se poate realiza cu o pensulă subțire (cât mai subțire).


A două manichiură prezentată conține un tucan în prim plan. A fost realizată în perioada în care aveam și eu unghiile lungi lungi. Este ceva mai colorată decât prima, cuprinde mult verde. Tucanul se poate desena cu o pensulă subțire, este mai puțin detaliat față de pisicuță și e mai simplu de realizat. Mie mi se pare foarte drăguță ideea de continuitate a modelului pe mai multe unghii.




Sper că ți- au plăcut unghiuțele mele. Am mai păstrat câteva modele mai vechi, pe care o să ți le arăt când o să fiu mai aglomerată. Până atunci pupici și aștept cât mai multe păreri :>

8 comments

  1. Ce draguta este pisi! ♥
    Imi place mult si manichiura cu pasarea tucan. Verdele folosit ca baza arata minunat. :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multu :*:* Am folosit un verde neon, este mult mai puternic fata de cum sunt obisnuita, insa scoate manichiura in evidenta :D

      Delete
  2. Imi plac mult ambele manichiuri, pisicuta e preferata mea! :D

    ReplyDelete
  3. Vaaaiii ce draguta e cea cu pisicutaaa <3.

    ReplyDelete
  4. Sunt simpatice foc!
    Prima manichiura m-a cucerit! :)
    Pupici

    ReplyDelete

© Sparkling Lights
Maira Gall