Friday, March 25, 2016

NOTD: Hawaiiiii

Cu toate că suntem în luna martie (am scris "mai" inițial :)) ), unghiile mele au trecut la un peisaj de vară. Da, da, dacă tot nu sunt acum pe o insulă exotică, măcar unghiile mele să se bucure de puțină "căldură". 
Unghiile sunt inspirate dintr- un model găsit acum mult timp pe net. Manichiura am mai realizat- o acum trei ani (parcă) și am decis să o refac deoarece este foooarte drăguță. Inițial nu am avut răbdare (sau îndemânare) să fac toate elementele corect, însă de data aceasta m- am străduit să iasă totul cât mai bine.



Prima poză de mai jos este cu prima încercare. După cum se vede, aveam unghiilor foarte lungi pe vremea aceea și aveau o formă tare ciudată :)). Inițial mi- a plăcut mult cum au ieșit, acum însă privesc cu un ochi mai critic și remarc greșelile. Când eram mai mică, eram și mai entuziasmată să văd rezultatul, așa că mă grăbeam să termin manichiura cât mai repede. Oricum, puteți observa cum a evoluat tehnica mea de nail art.


Manichiura conține destul de multe detalii, timpul de realizare este mai lung, dar și rezultatul este mai spectaculos.



Sper că v- a plăcut manichiura de azi. Săptămâna aceasta nu o să mai fiu înscrisă în colaborare deoarece nu mă încadrez în temă și chiar nu am cum să realizez o manichiură flakies. Însă, o să revin în luna aprilie (nu știu de ce, dar iar am vrut să scriu mai) cu noi colaborări.
Pupici! 

6 comments

  1. Replies
    1. Multumesc :* Da, au fost suficiente detalii care mi- au dat de cap :D

      Delete
  2. Deosebit modelul. ♥
    Ai evoluat frumos si se observa atentia acordata la detalii.

    ReplyDelete
  3. Manichiura ta e simpatica foc!
    Imi plac foarte mult modelele de acest gen. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc frumos :* Ma bucur ca iti place :)

      Delete

© Sparkling Lights
Maira Gall