Wednesday, May 4, 2016

NOTD: Memories 1

Într- o postare anterioară vă spuneam că o să vă arat manichiuri mai vechi în perioada sesiunii. Între timp, m- am răzgândit, pentru că am o perioadă foarte încărcată la facultate și nu am timp să merg să fac poze pentru ootd- uri sau de alte chestii. Odată ce scap de perioada asta mai încărcată, vreau să revin cu postări foarte drăguțe.
Așa că azi îți prezint 3 manichiuri mai vechi și încep cu ocazia asta seria de postări Memories.



Prima manichiură din această postare e mai dulce. Este o manichiură cu brioșe și cu mult roz. Cred că a fost prima oară când am încercat oja de Flormar, cea roz cu particule negre. Este o manichiură destul de ușoară și rapidă, puteți să o încercați oricând și să o purtați cu orice ocazie.


A doua manichiură prezintă un model incaș, sau cel puțin așa mi se pare mie. A fost un model conceput pe moment, am zis să încerc ceva și să văd dacă iese. Mie îmi place cum a ieșit, de asemenea este un model foarte ușor și puteți fi foarte spontane cu dungile desenate.


Și cum am avut dulce mai sus, avem și mai jos. Modelul prezint cunoscuta firmă de ciocolată Nutella, așa că dacă sunteți fane ciocolată, nu puteți să nu îndrăgiți manichiura.


Cam atât pentru azi, sper că v- au plăcut manichiurile. Vă aștept sâmbătă pentru colaborarea lunii (alte unghiuțe). Vă pup!

14 comments

  1. Îmi plac toate trei :) sunt interesate și de efect
    www.alinapink.ro

    ReplyDelete
  2. Ce dragute sunt toate! Preferata mea e prima manichiura, e foarte sweet! :)

    ReplyDelete
  3. Toate sunt foarte, foarte simpatice!
    Pupici

    ReplyDelete
  4. Ce modele dulci! ♥ Imi plac toate foarte mult. Sunt asa girly si simpatice. ☺

    ReplyDelete
  5. Nutella e preferata mea. Ti-a iesit super!
    xoxo
    http://lifestylesem.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  6. Foarte simpatice manichiurile dintre toate o aleg pe cea cu Nutella e dulcele meu preferat pupici 😘

    ReplyDelete

© Sparkling Lights
Maira Gall