Saturday, July 23, 2016

July’s Nails Challenge - Favorite Pattern

Săptămâna aceasta se termină cu o nouă postare cu tema "Favorite Pattern". Am avut în minte tot felul de modele complicate, în genul unui wallpaper incaș, însă am renunțat la muncă pentru ceva mai simplu. De data aceasta am făcut o pauză de la pictatul pe unghii și m- am ajutat de  câteva modele water decal. Și pentru că mulți dintre voi nu știti ce sunt și cum se folosesc, v- am pregătit un mic tutorial.



Water decals sunt abțibilduri asemănătoare cu tatuajele temporare. Față de stickerele obișnuite, sunt foarte subțiri și se mulează pe forma unghiei (neexistând riscul să se agațe de ceva). În România nu cred că se găsesc, dar pot fi cumpărate online de pe diverse site- uri.

Eu am folosit un model ce acoperă toată unghia întrucât acesta trebuia să arate precum un tapet (pentru a mă încadra în temă). Pe lângă water decal, am folosit un lac transparent, pe care l-am aplicat atât înaintea, cât și după aplicarea abțibildurilor.


Inițial, trebuie să tăiați forma pe care o veți aplica pe unghie. Se îndepărtează folia transparentă care sigilează produsul.


Se introduce în apă pentru câteva secunde. Eu am folosit un vechi căpăcel de la o cremă, în care am aplicat puțină apă.


Cu ajutorul unei pensete se scoate modelul și se îndepărtează de pe suportul alb.


Ultimul pas constă în aplicarea modelul pe unghie și sigilarea cu un strat de lac. La sfârșit se curăță cuticulele de restul de produs.


Și voila, modelul este gata. Este foarte rapid de realizat și e perfect pentru persoanele care nu au răbdare să realizeze ceva mai complex.



Fetele au pregătit și ele un pattern favorit, așa că haideți să vedem ce au făcut:

  1. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
  2. Gabi - http://paginidezisinoapte.ro/
  3. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
  4. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.ro/
  5. Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  6. Corina - http://na-na-nails.blogspot.ro/
  7. Claudia - http://www.claudiaschoice.ro/
  8. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro/
  9. Andra Kat - http://andrakat.com/
  10. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.com/
  11. Alina - www.alinapink.ro

16 comments

  1. Ce minunate sunt, iar tutorialul este foarte util :)

    ReplyDelete
  2. Ai avut o idee buna cu tutorialul. Despre manichiura, am numai cuvinte de lauda. Un model deosebit, cu o tematica tare interesanta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Mada, ma bucur ca ti- a placut ideea :*

      Delete
  3. Foarte draguta manichiura iar tutorialul e chiar util pentru multe cititoare, dar am doua lucruri de subliniat: in primul rand, water decal = tatuaj pe baza de apa (decals fiind pluralul; sintagma "water decals-urile" e un pic fortata); in al doilea rand, se gasesc si in Romania cam in toate magazinele de specialitate ( eu am luat de la Cupio, Beauty4you sau de pe 1002cosmetice) si chiar si la standurile de cosmetice din mall-uri sau magazine chinezesti. Sper ca nu te deranjeaza ca am punctat aceste lucruri, dar atunci cand am informatii concrete imi place sa le imparatasesc si cu altii. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc :* Chiar nu stiam ca se gasesc si la noi, eu am auzit destul de recent de ele. Si multumesc pentru prima sugestie, nu stiam exact cum sa fac referire la denumirea lor, o sa modific imediat. Si nu ma deranjeaza ce mi- am spus, primesc cu bratele deschise orice fel de feedback :*

      Delete
  4. Tare dragut model ai ales, frumos tutorial <3

    ReplyDelete
  5. Foarte bine facut tutorialul iar manichiura frumoasa foc!

    ReplyDelete
  6. si eu am folosit tot water decals pentru tema de saptamana asta. nici eu nu ma pricepeam sa le aplic, dar un astfel de tutorial este perfect pentru persoane care nu prea au avut de-a face cu ele! arata bine de tot!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc! Si eu am inceput sa le aplic recent si daca tot mi s.au parut usor de folosit, am zis sa afle mai multe persoane despre ele :)

      Delete
  7. Tutorial venit la țanc. :D Chiam am vazut niste waterdecals d-astea si nu stiam cum se folosesc. Data viitoare sigur imi iau. Super draguta manichiura. xoxo
    http://semblog.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc :* Ma bucur ca ti se pare folositor tutorialul :)

      Delete
  8. Si eu le consider salvatoare! In cateva secunde, manichiura e gata.

    ReplyDelete
  9. Foarte folositor. Am si eu cateva , cred ca ar trebui sa le folosesc.

    ReplyDelete

© Sparkling Lights
Maira Gall