Thursday, April 7, 2016

NOTD: Flintstone nails

Cine își mai aduce aminte de desenele animate Flintstone? Mie mi- au fost tare dragi în copilărie, așa că postarea de azi e reprezentată de o manichiură Flintstone :)
Modelul este mai vechi, este din perioada în care nu aveam blog (și nici nu credeam că o să îmi fac unul) așa că ideea nu îmi aparține. Manichiura am găsit- o pe net și am încercat să o reproduc și pe unghiuțele mele. Deoarece am fost entuziasmată de cum au ieșit, am neglijat cuticulele și nu le- am curățat cum trebuie. (Scuze pentru asta.)


Modelul a fost foarte ușor de realizat. Pe trei unghii am desenat triungiuri negre pe un fundal portocaliu. Pe unghia de la degetul inelar am desenat un os și pe cea din mijloc o cravată (cravata lui Fred).


Sper că ți- a plăcut modelul. De data aceasta am urmat sfatul primit de la Mădă (cu ocazia asta îți multumesc pentru sugestia cu watermark :*) și mi- am inscripționat pozele.
Te pup și aștept cu drag comentariile tale :*

8 comments

  1. Draguta mani si imi place mult contrastul intre negru si portocaliu!

    ReplyDelete
  2. Ce dragut a iesit manichiura! Erau printre desenele mele preferate. Ma bucur tare mult ca ai tinut cont de sfatul meu. :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc :* Si eu ma uitam cu mare drag la desene (inca mai fac asta ocazional) :))

      Delete
  3. Simpatica foc! Trebuie sa o incerc si eu!

    ReplyDelete
  4. Multumesc :* O poti incerca cu incredere, e foarte usor de realizat. Astept sa vad rezultatul :>

    ReplyDelete

© Sparkling Lights
Maira Gall