Saturday, July 16, 2016

July’s Nails Challenge - V- shape

Cum a mai trecut o săptămână, a venit timpul unei noi teme din cadrul colaborării cu unghiuțe. Pentru astăzi am avut de pregătit unghii V- shape. Cu toate că am purtat această manichiură la o nuntă, nu m- am inspirat din acest eveniment, ci pur și simplu am făcut manichiura potrivită la timpul potrivit. Pentru că manichiura de data trecută nu mi- a ieșit așa cum doream, nu m- am îndepărtat foarte mult de tema anterioară. Sper să vă placă așa mult cum îmi plac și mie!Unghiile pot fi purtate și în ziua nunții, sunt foarte finuțe (avis pentru viitoarele mirese). Se văd foarte bine și alături de flash tatoos (acele tatuaje temporare aurii/argintii), eu chiar am folosit câteva în această perioadă.
Inițial, am vrut să fac modelele pe unghia "goală". În final, am ales să folosesc un roz pal pentru bază, pe care l- am aplicat în două straturi. Peste roz am folosit un sclipici mov foarte discret.


Am făcut mai multe forme "v", fiecare unghie având forma ei unică. Pentru un plus de complexitate, am desenat și linii/puncte. Mai jos vă las mai multe poze în care puteți admira modelul:
Fetele din colaborare au făcut și ele unghiuțe V- shape. Haideți să vedem ce le- a ieșit!

14 comments

 1. Superb arata! ♥ Imi place muult, ca ai ales albul care scoate foarte bine in evidenta modelul.

  ReplyDelete
 2. imi place foarte mult ce ti-a iesit!

  ReplyDelete
 3. Foarte reusita si inspirata mani <3

  ReplyDelete
 4. Unghiutele tale sunt foarte frumoase!
  Imi place mult manichiura ta! <3

  ReplyDelete
 5. Asa cum a mentionat si pe FB, aceasta manichiura ti-a iesit exceptional de frumoasa!

  ReplyDelete

© Sparkling Lights
Maira Gall