Tuesday, November 3, 2015

OOTD: Keep calm and be young

    Bună! Am revenit cu un nou ootd. Săptămâna trecută am postat modele cu unghii legate de Halloween, însă în următoarea perioadă voi posta ceva mai diversificat, o să revin și cu câteva surprize. Sper însă să nu fiu extrem de ocupată și să am timp și de blog deoarece se anunța o perioadă destul de plină, atât la facultate, cât și în afara ei.
    Ținuta am purtat- o acum o săptămână parcă, nu am plănuit să fac un ootd, așa că am făcut doar câteva poze rapide.    Ținuta e formată dintr- o rochiță casual, o vestă de blană, prinsă cu curea maro în talie, șosete lungi negre, o geantă mică albă și pantofi negri.

    Ținuta e accesorizată cu elemente aurii: am folosit un ceas auriu Fossil, cu mici pietricele albe.    Geanta este albă și are detalii aurii, ce se asortează cu celelalte elemente.


 

    Mai jos se observă mai bine și rochița. Este o rochiță simplă, mov prună, cu mâneci trei sferturi, mulată în partea de sus a corpului și ușor lărguță în partea de jos. La baza decolteului e prinsă cu câțiva nasturi.


    Mai jos sunt alte poze cu outfitul complet.
2 comments

  1. Bună și bine te-am găsit! E foarte drăguță ținuta ta, la fel și pozele. :)

    ReplyDelete

© Sparkling Lights
Maira Gall