Saturday, October 31, 2015

NOTD: Halloween 3- Let's be creeeepy

    Happy Halloween! Astăzi este o sărbătoare importantă pentru persoanele de peste ocean și pentru cei care doresc să sărbătorească cea mai "întunecată" noapte din an.
    După cum știți, v- am pregătit trei manichiuri pe acestă temă, ajungând să vă prezint și ultima dintre ele. Dacă le- ați ratat pe primele două, puteți accesa următoarele două linkuri: http://na-na-nails.blogspot.ro/2015/10/halloween-1-trick-or-treat.html și http://na-na-nails.blogspot.ro/2015/10/halloween-2-dont-mess-with-moon.html.





    Pentru realizarea manichiurii am folosit, ca de obicei, pensule de diferite mărimi și forme, ojă negră pentru bază și albă pentru desene și culori acrilice,



    Am început prin aplicarea a două straturi de ojă neagră.


 
    Pe prima unghie am scris "Happy Halloween".



    Pe cea de- a doua unghie am desenat o ușă întredeschisă, ce ascunde în spatele ei multe secrete întunecate. De asemenea, pe podea se prelinge ceva sânge.



    Această unghie ascunde un dovleac, simbolul de bază al sărbătorii.


    Unghia degetului inelar ascunde o creatură sinistră, o fantomă ucisă printr- o crimă rece, ce s- a întors pe Pământ pentru a se răzbuna. Ea stă într- o baltă de sânge, e toată răvășită și nemiloasă.


    Ultimul model arată o fantomă mai drăguță decât precedenta.


    Mai jos găsiți poze cu întreaga manichiură.



De asemenea, puteți vizita și următoarele bloguri, pentru mai multă inspirație. Blogărițele v- au pregătit multe surprize "sângeroase":
 
    Cu toate ca astăzi Halloween-ul e privit ca o sărbătoare apreciată de unii și criticată de alții, un eveniment trist s- a petrecut ieri noapte în clubul Colectiv din București. Multe persoane tinere și- au pierdut viața, persoane ce aveau un viitor lung în fața, într- un incident ce poate nu trebuia să aibe loc. Condolanțe familiilor :(

4 comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Infricosatoare manichiura ta mai ales figura de pe inelar :)

    ReplyDelete
  3. super manichiura ta...imi place rezultatul.ce fel de pennsule folosesti ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc :*..pensulele le- am cumparat acum cativa ani de la un targ de beauty de la Romexpo (are loc in fiecare an in luna octombrie), de la standul celor de la Evershine (nu stiu sigur daca sunt fabricate sau doar vandute de ei).

      Delete

© Sparkling Lights
Maira Gall