Thursday, December 17, 2015

NOTD: Let it snow!

    Ho Ho Ho! Ce mai faceți?
    Peste o săptămână este Ajunul Crăciunului și abia aștept!! De asemenea, azi a fost ultima zi de facultate, deci oficial sunt în vacanță. Vreau să profit de acest fapt pentru a mă odihni deoarece mai e o lună până la stresiune și perioada respectivă va fi de coșmar (Cine s- o fi gândit că ar fi ok să dau toate cele 7 examene în 3 săptămâni?!).
    Vreau să spun că am ratat o postare pe blog. Luni i- am făcut unghiile verișoarei mele, dar am renunțat să postez manichiura deoarece a fost un dezastru. Pe două unghii am pictat cu ojă și aceasta a fost prea groasă și mi- a lăsat numai dungulițe. Iar când am aplicat top coat, toate desenele s- au stricat, până și cele făcute cu culori acrilice.

    Manichiura mea este foarte, foarte simplă.



    Am aplicat pe două unghii un verde închis, iar pe două unghii roșu și sclipici de aceeași culoare. Pe unghia inelarului am desenat un brăduț cu ajutorul scotch- ului. În interiorul bradului am desenat câteva globulețe și voila, modelul e gata. :)




    Sper că va plăcut modelul și vă aștept în continuare cu noi surprize.


12 comments

  1. Ce bradulet dragut! Imi place si sclipiciul rosu :)

    ReplyDelete
  2. Ce bradulet dragut! Imi place si sclipiciul rosu :)

    ReplyDelete
  3. Unghia cu bradut ti-a iesit minunat. O manichiura draguta!

    ReplyDelete
  4. Imi place mult braduletul , o manichiura festiva imi plac culorie folosite apropo ce oje ai folosit imi place mult nuantele? am patit-o si eu cu top coat-ul sa-mi intinda modelul ce folosesti in prezent ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult pentru aprecieri :*. In prezent folosesc un top coat de la Flormar- Quick Dry, Extra Shine. De obicei nu patesc asa, mi s- a mai intamplat in trecut sa se intinda oja pentru ca nu se uscase bine. Ma gandesc ca de vina a fost oja rosie.
      Pentru model am folosit un verde inchis de la Flormar nuanta 455, pe unghiile rosii Flormar 384(merge orice culoare rosie ca baza) + Golden Rose Jelly Jewels 121, iar pentru unghia cu bradut am folosit la baza Nagellack N2255 (nu stiu de unde e cumparata oja, eu am primit- o cadou), iar bradul l- am facut cu Flormar Neon (nu mai am codul la el).

      Delete
  5. Multumesc mult pentru nuantele ojelor , iti recomand sa incerc gel top coat-ul de la Farmec si incearca sa aplici un strat mai generos dar sa treci usor cu pensula deasupra designul-ui sper ca ai inteles ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. O sa incerc si top coat.ul recomandat de tine ;). Si am inteles ce ai vrut sa spui, asa aplic si eu lacul de obicei.

      Delete
  6. Multumesc mult pentru nuantele ojelor , iti recomand sa incerc gel top coat-ul de la Farmec si incearca sa aplici un strat mai generos dar sa treci usor cu pensula deasupra designul-ui sper ca ai inteles ;)

    ReplyDelete

© Sparkling Lights
Maira Gall