Tuesday, December 29, 2015

Notd: Ready to sparkle?

    Ce ne facem dacă nu avem timp pentru un nail art laborios de Revelion, însă dorim să atragem atenția printr- o manichiură inedită?
   Ei bine, răspunsul este mai simplu decât vă așteptați. Revelionul este ocazia perfectă pentru a străluci. Este noaptea în care putem fi extravaganți fără să adunăm priviri mirate de către cei din jur. Iar unghiile noastre pot arată fabulos cu ajutorul sclipiciului.



    Fie că e sub formă de ojă sau este închis într- un tubuleț, sclipiciul este foarte ușor de aplicat pe unghii. Singura dificultate va consta în ștergerea lui. Eu sunt mare fană sclipici, însă nu suport când trebuie să îmi șterg unghiile pentru că durează o veșnicie până îmi dau tot sclipiciul jos.

    Mai jos sunt câteva tubulețe cu sclipici pe care le- am cumpărat de la un târg de cosmetice de la Romexpo. Se aplică 1- 2 straturi de ojă și înainte de a se usca, se lipește și sclipiciul.


    Dacă sunteți mai comode, puteți cumpăra oje/lacuri cu sclipici în interior. Jos aveți swatch- uri ale diferitelor oje pe care le dețin.
    În prima parte se află oja Flormar Glitter GL09, aplicată peste un strat de ojă mov și oja Golden Rose Jolly Jewels 121, aplicată peste un strat de ojă roșie.
    Pe rândul de jos sunt ojele Flormar Glitter GL06 (aplicată peste un strat de ojă verde) și Flormar Glitter GL08 (aplicată peste un strat de ojă mov).

    În primul rând este oja Avon Color Trend Silver Plated, aplicată peste un strat de ojă albă și Avon Color Trend Fuchsia Dazzle, aplicată peste un strat de ojă mov.
    Pe al doilea rând sunt ojele Flormar 394 și Deborah Shine Tech 18.


    Sper că v- am ajutat și v- am dat o idee în legătură cu ce o să purtați pe unghii de Revelion.
     Vă pup!

5 comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Da, chiar am strans multe si nu prea le- am folosit :)). In fiecare an, in luna octombrie, este targ la Romexpo cu produse de unghii, de machiat sau pentru par. Eu de acolo mi- am luat majoritatea accesoriilor de unghii pentru ca au si preturi mai scazute dar si sunt o multitudine de produse.

      Delete

© Sparkling Lights
Maira Gall