Sunday, December 27, 2015

OOTD: Still Christmas

    O sărbătoare se duce, alta vine. Crăciunul a trecut, iar în perioada aceasta ne odihnim să primim Noul An cum trebuie. Înainte de a începe pregătirile pentru Revelion, o să vă prezint ținuta pe care am purtat- o de Crăciun.



    Ținuta a avut la bază un dres cu pisicuțe primit de verișoara mea de Sf Andrei. A fost prima oară când l- am îmbrăcat întrucât afară e mult prea frig și nu am starea necesară să îngheț pe stradă. Întrucât de Crăciun am stat acasă, la căldurică, am zis să îl probez.


    Ținuta este alcătuită dintr- un pulover alb pufos și o fustă scurtă, clos cu pliuri și cu imprimeu cu flori. La gât am purtat un colier auriu,iar la o mână am purtat ceasul auriu Fossil și la cealalta brățări colorate.




    Părul l- am aranjat cu ajutorul ondulatorului. Am făcut câteva bucle lejere. Din păcate, m- am și ars la un deget, dar știți cum se zice: "Baba suferă la tinerețe".
    Am purtat un machiaj de zi, la ochi am fost fardată cu nuanțe de portocaliu, roz și negru, în obraji am folosit bronzer și blush portocaliu, iar pe buze am purtat un luciu portocaliu spre nude.


    Sper că v- a plăcut ținuta și vă pup, pe data viitoare!


2 comments

  1. Foarte frumoasa tinuta si decorul,totul e frumos,te pup <3.Sarbatori frumoase in continuare <3

    ReplyDelete

© Sparkling Lights
Maira Gall