Monday, January 18, 2016

NOTD: Sărbătorile vin...iar!

    Ho Ho Ho!
    Au trecut mai bine de trei săptămâni de la Crăciun, însă vremea ne- a păcălit și iarna "adevărată" a venit de câteva zile. Și cum afară este așa frig, e timpul pentru o manichiură în concordanță cu peisajul exterior. Cu toate că sărbătorile s- au terminat demult și Moș Crăciun s- a întors în Laponia, eu o să vă reamintesc puțin de acele momente speciale.


    Manichiura mi- e tare dragă, a durat ceva să o realizez pentru că sunt destul de multe detalii. Este o manichiură ce necesită doar patru nuanțe: roșu, alb, puțin negru și bej deschis.
    Pe patru unghii se trasează dungi albe și roșii și pe fundalul lor se fac punctulețe/ linii/ alte desene cu ajutorul culorii opuse.
    Moșul este destul de simplu de realizat. Se aplică un bej cât mai deschis ca bază. Se desenează barba un alb. Pentru căciulă se trasează două linii, de culoare roșie și albă. Se desenează două cercuri, tot cu alb. Pe fundalul alb al bărbii se desenează o dungă roșie (aceea este gura), iar pe fundalul ochilor se fac două punctulețe negre.    Sper că v- a plăcut modelul și că o să țineți cont de el Crăciunul viitor! :))

10 comments

 1. Daaaa draga mea, se potriveste perfect cu vremea <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma bucur ca nu sunt singura care crede asta! :))

   Delete
 2. Replies
  1. Ma bucur ca esti de aceeasi parere cu mine :)

   Delete
 3. Ei, cate detalii are manichiura ta! ♥
  Imi place mult si se potriveste de minune cu peisajul de afara.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Multumesc mult :*. Da, a venit in sfarsit iarna si afara si pe unghiile mele :))

   Delete
 4. O mani perfecta pentru acest sezon :)) Imi plac detaliile!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Multumesc :*. Detaliile fac manichiura mai speciala. Ar fi iesit si mai bine daca le desenam mai atent, la momentul realizarii manichiurii nu am avut asa mare rabdare :D

   Delete
 5. Ce dragut! Chiar zilele trecute ziceam ca parca vine iar Craciunul cu vremea asta... :)))

  ReplyDelete

© Sparkling Lights
Maira Gall