Tuesday, March 1, 2016

Review: NYX HD Photogenic Concealer

NYX este o firmă de cosmetice pe care am descoperit- o acum câtiva ani și de la care am tot achiziționat produse. Firma își are originile în America, în LA și produce cosmetice calitative, la prețuri avantajoase. 
Astăzi îți prezint corectorul NYX HD, pe care, după cum știi, l- am cumpărat în decembrie. 




De aproximativ o săptămână, am folosit produsul în fiecare zi, și mi- am format o primă impresie despre el.
Din păcate, scrisul de pe sticluță s- a șters și nu am putut surprinde toate instrucțiunile/ ingredientele imprimate. Eu dețin nuanța CW03 LIGHT/PALE. Se găsesc 9 nuanțe în total, din care poți alege nuanțe asemănătoare pigmentului pielii, cât și culori precum verdele (potrivit persoanelor cu coșuri/ roșeață deoarece neutralizează zonele problemă), movul, galbenul etc.


Conține 0.11 oz sau 3g și are termen de valabilitate 6 luni. Consider că este o cantitate suficientă pentru această perioadă de timp, probabil nu o să termin produsul până să expire.


Are un ambalaj simplu și drăguț, format dintr- un capac și un recipient, ambele din plastic. Are o pensulă similară glossurilor de buze, ce permite aplicarea unei cantități suficiente de produs.
Cu ajutorul degetelor/ unui burețel umed/ beauty blender- ului/unei pensule se întinde produsul până la obținerea rezultatului dorit.

Produsul este unul lichid, dar cu o consistență mai cremoasă. Are o acoperire medie spre mare și oferă luminozitate privirii. Nuanța pe care o dețin este perfectă pentru contouring, se adresează persoanelor cu pielea deschisă spre medie, în niciun caz închisă.



Pentru rezistență, corectorul se fixează cu pudră. Eu folosesc pudra din aceeași colecție.
Nu încarcă tenul, oferă un aspect natural și rezistă cu brio o zi întreagă.


În concluzie, mie îmi place foarte mult produsul, raportul calitate- preț este unul foarte bun, oferă putere de acoperire mare, dar nu încarcă tenul și rezistă suficient timp pe ten.

Dacă acest produs ți- a stârnit interesul, atunci îl poți achiziționa atât online, cât și din magazinul Kendra, la prețul de 32 de lei.

7 comments

  1. Nu am incercat multe lucruri de la NYX, insa stiu ca multe sunt faine rau! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ti le recomand cu caldura. Am incerc cateva produse de la ei si nu am ramas niciodata dezamagita ;)

      Delete
  2. Am un singur ruj de la Nyx ,dar parca m-ai convis sa imi iau si un cencealer :)

    ReplyDelete
  3. De obicei nu folosesc corector, dar ăsta e prea tentant. Xoxo

    ReplyDelete
  4. De obicei nu folosesc corector, dar ăsta e prea tentant. Xoxo

    ReplyDelete

© Sparkling Lights
Maira Gall