Wednesday, March 9, 2016

Cum imi aleg ochelarii de soare?

Primăvara a venit de ceva timp, afară a început să se încălzească, iar soarele și- a făcut simțită prezența. De aceea, acum este timpul ideal de  a scoate ochelarii de soare de la "naftalină". Dacă nu știai, acum este vremea perfectă pentru achiziționarea unor ochelari de soare noi nouți. Dar cum ne alegeam perechea ideală?



În postarea de azi, îți arăt cum să îți alegi cea mai potrivită pereche de ochelari, în funcție de forma feței. Există mult mai multe criterii după care să te ghidezi atunci când mergi la cumpărături, iar dacă ești interesată, fii pe fază pe următoarele postări.

  1. Fața ovală- e perfect simetrică și este cea mai puțin "pretențioasă". De ce spun asta? Pentru că persoanele cu forma ovală pot purta orice tip de ochelari de soare, întrucât le stă bine cu orice produs. Ce norocoase, nu? Ei bine, și eu am fața ovală și nu îmi place cum îmi sta cu nici o pereche de ochelari :)) Kim Kardashian, Rihanna, Gwen Stefani si Megan Fox sunt vedete cu acest tip de formă.
  2. Fața rotundă - este la fel de lată pe cât e de lungă. Persoanele cu această formă nu au pomeții proeminenți și li se potrivesc ochelarii cu rame înguste sau cu unghiuri ascuțite. Printre vedetele cu fața rotundă se numără Selena Gomez, Drew Barrymore, Kirsten Dunst și Mariah Carey.
  3. Fața pătrată- se caracterizează printr- o frunte lată și o bărbie bine definită. Persoanelor cu față pătrată le stă bine cu ochelari cu rame rotunde, ovale sau ochi de pisică. Vedetele ce se bucură de această formă sunt Angelina Jolie, Demi Moore, Salma Hayek și Paris Hilton.
  4. Fața prelungă- e caracterizată de pomeți lungi și drepți. Cele mai potrivite perechi de ochelari sunt cele ce au rama mai groasă în partea superioară. Vedete cu fața alungită: Sarah Jessica Parker, Hilary Swank, Jade Jagger, Annie Lennox.
  5. Fața în formă de triunghi- se distinge prin fruntea îngustă ce se lățește spre pomeți și bărbie. Ochelarii ideali pentru persoanele cu fața triunghiulară sunt cei cu o culoare mai accentuată în partea superioară sau cei de tip aviator. Printre vedetele cu forma feței triunghiulară se numără Claudia Schiffer, Olivia Wilde, Ashley Judd, Kathy Ireland.
  6. Fața în formă de diamant- e caracterizată de o frunte îngustă, pomeți accentuați și bărbie ascuțită. Pe lista persoanelor cu acest tip de formă ar trebui să se găsească ochelarii stil ochi de pisică, cu rame pătrate sau fără rame. Printre vedetele cu formă de diamant se numără Madonna, Nicole Kidman, Scarlett Johansson și Linda Evangelista.
  7. Fața în formă de inimă- se distinge printr- o frunte lată, ce se îngustează spre bărbie. Ochelarii ce se potrivesc foarte bine sunt cei fără rame. Exemplu de vedete cu fața în formă de inimă: Reese Witherspoon, Sarah Hyland, Jennifer Love Hewitt, Christina Ricci.
Tu în ce categorie te încadrezi?

Sursă poze ochelari: Pinterest

No comments

Post a Comment

© Sparkling Lights
Maira Gall