Monday, March 7, 2016

Unde merg sa ma tund?

Unde merg să mă tund?
Probabil ți- ai pus și tu această întrebare, măcar o dată în viață. Fiind în căutarea unui salon bun, care să îmi ofere servicii de calitate, am decis să mă gândesc mai puțin la partea de bănuți și să mă las răsfățată măcar o dată. Am riscat puțin și am mers la salonul Gett's, de pe Calea Victoriei, din spatele hotelului Raddison Blu.
Iar rezultatul este următorul...


În general, merg la coafor foarte rar. Înainte, mă duceam la coafeza la care se duce mama mea, însă nu am fost niciodată, pe deplin, mulțumită de rezultat. Am ales acest salon întrucât mamea mea a câștigat un voucher la ei și i- a plăcut foarte mult.


Gett's deține mai multe saloane în București, eu am fost la cel de pe Calea Victoriei, care e poziționat la 15 minute de mers pe jos de la facultate, însă poți alege cel mai apropiat salon de casă.


Părul meu, înainte de schimbare, era puțin mai lung și drept. Am vrut să îi dau puțin volum pentru că arăta pleoștit și vârfurile se vedeau urât.


Atmosfera în salon a fost primitoare, decorațiunile interioare arătau foarte elegant, iar personalul a fost foarte bine pregătit. Eu am achiziționat pachetul spălat - tuns- coafat. Produsele folosite au fost de calitate, pentru protecția părului s- a folosit un nectar termic (a fost prima oară când am auzit de acest produs). Toată operațiunea a durat aproximativ o oră.


Cristina, coafeza, a fost foarte vorbăreață, mi- a admirat părul nevopsit și mi- a recomandat să nu mă vopsesc până nu o să fie strict necesar.


Saloanele Gett's oferă și reduceri și puncte de fidelitate. Au o ofertă specială de studenți (de care am profitat și eu), și anume în zilele de marți și miercuri, studenții au 50% reducere.
Prețurile sunt puțin cam măricele, însă ai siguranța unei experiențe plăcute.
Site- ul lor este https://getts.ro/, poți intra să vezi toate ofertele, prețurile etc.

1 comment

© Sparkling Lights
Maira Gall