Monday, January 4, 2016

Moșul vine iar si iar!

Astăzi vă prezint o parte din lucrurile ce le- am primit în ultimul timp. Sunt atât cadouri pe care le- am primit de sărbători, cât și câteva cumpărături pe care le- am făcut.




     De Crăciun, am primit de la o verișoară, această pereche superbă de cercei. Sunt de la Bijou Brigitte. Au o culoare foarte frumoasă, sunt obsedată de ea. Pot fi purtați cu ținute mai elegante, dar și cu ținute casual.


    Geanta mi- a pus- o Moș Crăciun sub brad. Eu am fost îndrumătorul lui întrucât eu am ales- o. Este o geantă potrivită pentru oraș deoarece e micuță, dar încăpătoare. Îmi place breteaua întrucât poate fi purtată pe umăr. Fiind neagră, este foarte ușor de combinat. Geanta e cumpărată de la Stradivarius.


    Aceste șosețele drăguțe le- am primit de la o bună prietenă. Au venit ambalate foarte frumos. Arată foarte drăgălaș și sunt călduroase. Pot fi cumpărate de la Oriflame.


    Cele două huse de mai jos le- am comandat la începutul lui decembrie și au venit înainte de Revelion. Arată super drăguț și acum telefonul va avea hainuțe noi. Mai sunt încă două huse care trebuie să vină și sunt nerăbdătoare să le văd. O husă m- a costat doar 2 euro, am rămas uimită de cât de ieftine au fost și am profitat de acest lucru.



    Următoarele pensule le- am primit în același timp cu husele. Sunt 20 de pensule și instrumente punctate și abia aștept să le încerc. Le- am găsit tot la 2 euro, mi se pare.


    Acestea au fost cumpărăturile/ darurile pe care le- am primit în ultimul timp. Mi- am mai cumpărat încă câteva lucruri și le aștept nerăbdătoare să vină.
   Voi ce v- ați cumpărat în ultimul timp?

7 comments

  1. Ce faine sunt toate :) Imi poti zice de unde ai comandat pensulele si husele? :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Le.am comandat de pe aliexpress.com..este cel mai mare "mall" virtual, se gasesc produse de orice tip de la haine la accesorii, farduri etc. Sunt foarte ieftine majoritatea, nu prea am curaj sa imi cumpar haine pt ca nu stiu cum vor arata in realitate, insa e perfect pentru mici produse. Livrarea e gratuita la majoritatea produselor si ajung in tara in aproximativ 15- 30 de zile.

      Delete
    2. Ai platit ceva taxe de vama sau ceva?

      Delete
    3. Nu, nu am platit nimic. Produsele le- am gasit in cutia postala :). Produsele le- am platit cu cardul atunci cand am comandat de pe site.

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Awwww husa Bufnitaaa e superba <3,sosetele am si eu de la Lidl,sa le porti sanatoasa pe toate <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am ramas si eu placut surprinsa de huse :). Multumesc :*

      Delete

© Sparkling Lights
Maira Gall