Friday, January 8, 2016

NOTD: Where is my Simpson?

    Tocmai am răscolit în "cufărul" cu amintiri și am descoperit câteva minunății. Mi- am găsit vechile modele de unghii pe care le- am făcut când era mai micuță, modelele cu care am început și cele mai drăguțe modele pe care le- am realizat de când am început să pictez pe unghii.
    Astăzi nu am un model nou pentru voi, însă vă las o manichiură pe care am făcut- o acum aproximativ 2 ani.

     Ideea de a creea această manichiură a pornit de la o poza de pe net. Am văzut o manichiură cu Simpsons, iar în fundal era o husă de telefon cu același model. Eu nu dețineam nici o astfel de husă și nici nu știam unde puteam găsi una, așa că mi- am creat propria mea husă hand made.
     Am cumpărat o husă albă și cu ajutorul culorilor acrilice l- am desenat pe Homer. Am aplicat lac top coat pe deasupra și vreau să spun că desenul a rezistat până în ziua de azi. Din păcate, husa s- a făcut urâtă, s- a înegrit și nu prea o mai port.



    Ca să se asorteze cu husa, l- am desenat pe Homer pe o unghie, pe o alta am scris "Simpson", iar pe restul am aplicat o bază galbenă și sclipici argintiu.



    Sper că v- a plăcut manichiura și husa, mie încă îmi plac foarte mult.
    Vă aștept și mâine pentru că am pregătit pentru voi o manichiură nouă, alături de o colaborare.
    Pupici!

4 comments

  1. Imi place creativitatea ta si rabdarea de care dai dovada! Manichiura este foarte tare si husa la fel! ♥ Tine-o tot asa pentru ca daca exersezi constant, vei obtine rezultate din ce in ce mai bune.
    Pupici.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult :*. Cu siguranta nu o sa ma las, stiu ca mai am de exersat ca sa pot obtine rezultate spectaculoase, insa sper ca in timp sa ma autodepasesc :D

      Delete

© Sparkling Lights
Maira Gall