Wednesday, January 20, 2016

Review: Rimmel London- 60 seconds Super Shine

    Peisajul de afară conține în centru o singură culoare: albul. Oriunde te- ai uita, o să vezi o mare întindere de alb, ce adăpostește fiecare loc de vântul năpraznic. Așa că astăzi vă arăt cum să creați peisajul de iarnă pe unghiile voastre. Aveți nevoie doar de o ojă albă :)


    Ce spun specialiștii?
Rimmel London ofera cea mai noua tehnologie pentru unghii.
LACUL DE UNGHII 3-IN-1.
CULOARE DE IMPACT impreuna cu base coat si top coat stralucitor cu efect long lasting.
USCARE RAPIDA... doar 60 sec
O SINGURA sticluta MULTIPLE BENEFICII…
STRALUCIRE DE INVIDIAT … SI REZISTENTA INDELUNGATA

    Ce spun eu? 

    Nuanța pe care o dețin este 703 White Hot Love. Gama sortimentală este una foarte variantă, puteți găsi în magazine multe alte culori.

    Ambalajul este foarte practic, oja este depozitată într- un recipient de sticlă. Conține 8 ml de produs, este o cantitate mai mică față de alte oje pe care le dețin, însă este suficientă. Are termen de valabilitate 30 de luni de la data deschiderii. ( Dacă doriți să vedeți termenul de valabilitate al cosmeticelor, căutați pe ambalaj tubulețul cu capac desfăcut pe care scrie 6M, 12M etc.( se observa și în prima poză de jos).  Acesta indică numărul de luni  de valabilitate al produsului, odată ce a fost deschis. Mie mi s- a părut foarte util acest fapt, când l- am descoperit.)


    Pensula are formă dreptunghiulară, groasă și nu circulară, cum au majoritatea lacurilor de unghii. Pentru aplicarea ca base coat nu este nici o problemă, însă dacă doriți să desenați un model pe unghii, se va înlocui pensula ei cu una subțire.
    Consistența este una destul de lichidă, înainte de aplicarea pe unghie, se îndepărtează surplusul de ojă de pe pensulă.

    Culoarea se uniformizează bine pe unghie, eu folosesc două straturi și sunt suficiente. Cu toate că în sticluță se vede un alb sidefat, pe unghie este un alb lucios. Nuanța este perfectă, nu e nici prea deschisă, dar nici prea închisă și are un pigment puternic.

    Se usucă rapid pe unghii și rezistă fără probleme o săptămână. Eu folosesc și un top coat, pentru finisaj și am manichiura perfectă timp de o săptămână.

    Dacă doriți să vedeți cum arată pe unghii, am folosit- o pentru realizarea manichiurii http://na-na-nails.blogspot.ro/2016/01/notd-januarys-nails-challenge-ice-or.html.


    Oja este foarte ok, nu am avut probleme în privința ei, iar raportul calitate- preț este unul destul de bun. Singurul dezavantaj întâlnit a fost la "demachierea" unghiilor. Oja este foarte rezistentă și nu vrea să plece de pe unghiuțele, de aceea trebuie să depui puțin mai mult efort la ștergerea unghiilor.

    Produsul este disponibil în magazinele de cosmetice. Eu am achiziționat- o de la Kendra, la un preț de 9 lei.

    Sper că v- a plăcut postarea și vă aștept și data viitoare. Kisses!

6 comments

  1. Replies
    1. Si mie :) m.am abtinut cu greu sa nu mai imi cumpar si alte nuante :))

      Delete
  2. Nu am incercat-o pe acesta. Merci de detalii!

    ReplyDelete
  3. Foarte bine structurat review-ul. De asemenea, merci mult de pont! ♥ Nu stiam ca acel simbol reprezinta termenul de valabilitate.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc frumos! Mă bucur că v- am spus despre acest pont util :)

      Delete

© Sparkling Lights
Maira Gall