Thursday, January 14, 2016

Shopping, shopping, shopping

    Luna ianuarie a venit cu multe cumpărături pentru mine. Cu toate că, după sărbători, am zis că nu o să mai îmi cumpăr nimic, nu m- am putut abține întrucât lista de cumpărături devenea din ce în ce mai mare. Am încercat să nu cheltui toți banii, am evitat unele magazine pentru a face vreo greșeală.
    O să vă arăt în această postare tot ce mi- am mai cumpărat după perioada dintre Crăciun și Revelion. Dacă doriți să vedeți ce am primit/ cumpărat în luna decembrie, puteți intra aici.


    În primul rând, am fost luni la Kendra întrucât mi se terminase tușul de ochi și aveam nevoie și de o ojă albă. Mi- am cumpărat oja de la Rimmel London, care mi se pare că era redusă și care a costat undeva la 8- 9 lei. De asemenea, mi- am schimbat și tușul pe care îl foloseam de obicei. Am achiziționat produsul Maybelline Master Precise. Cel de- al treilea produs cumpărat este corectorul de la NYX. Cum am probleme cu tenul și fondul de ten nu acoperă suficient imperfecțiunile, aveam nevoie de un mic ajutor.
    O să vă prezint pe blog și review- urile produselor, imediat după ce o să le testez.
     



    Cum vă spuneam și data trecută, pe drum mai erau două huse de telefon. Cea de- a doua husă este în stilul celor din postarea anterioară. Husa cu M&M miroase foarte bine, are un miros dulceag de vanilie și arată drăgălaș.


    Pentru a întâmpina iarna cum trebuia, mi- am cumpărat și acești bocanci. Întrucât afară a fost destul de cald în ultima perioadă, nu am avut timp să îi testez prea bine, însă sper să nu intre zapadă în ei sau să alunec.



     Pentru prima oară mi- am cumpărat plăcuțe și ștampiluță pentru unghii. Sper să reușesc să le folosesc, o să le testez mâine mai mult ca sigur. Modelele seamănă foarte mult cu plăcuțele Konad, sunt zece în total și fiecare plăcuță conține șapte figurine.


    Și nu în ultimul rând, am trecut și pe la Flormar pentru a- mi cumpăra o ojă argintie pentru următoarea colaborare și un dizolvant pentru unghii. Până acum am folosit un dizolvant asemănător, doar că era pe verde și mi-a plăcut deoarece avea un miros plăcut de aloe vera și nu ataca unghia.


    Voi ce v- ați cumpărat în ultimul timp?

6 comments

  1. Ce de bunatati aici,sa te bucuri de toate <3

    ReplyDelete
  2. Sa folosesti sanatoasa totul.

    ReplyDelete
  3. sa le folosesti/porti cu placere! master precise am avut si eu, ne-am inteles, insa mi s-a parut ca s-a uscat cam repede. ca orice carioca pe care am incercat-o, de altfel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult :*. Eu pana acum foloseam tus de la Melkior si chiar ma impacam bine cu el, insa am zis sa incerc si altceva. Tusul de la Maybelline l- am folosit doar o data si momentan imi place foarte mult. O sa vad in timp daca o sa ma dezamageasca sau nu :)

      Delete

© Sparkling Lights
Maira Gall