Monday, July 20, 2015

NOTD: Watermeeeelon

    Hello! Cum afară e frumos și cald, e vremea perfectă pentru o manichiură tematică, de sezon. Pentru astăzi v- am pregătit o manichiură fructată, cu aromă de pepene roșu. Două unghiile sunt reprezentative pentru coaja pepenelui, două pentru interiorul lui, iar pe o unghie e desenată o felie delicioasă de pepene.
    Sper să vă placă!

Aveți nevoie de:


  • Ojă
  • Scobitoare sau instrument punctat
  • Pensulă subțire

*Flormar- nuanța 370; Flormar Quick Dry- nuanța QD10 Black Minimalism; Flormar Supershine- nuanța 13; Rimmel 60 seconds - nuanța 460 Limealicious; Flormar- nuanța 455


    Acestea sunt instrumentele pe care le- am utilizat eu. Am folosit un instrument punctat și 2 pensule subțiri.    Pentru început folosiți o bază pentru model. Eu am colorat 2 unghii cu roșu, 2 unghii cu verde închis ( în imagine se vede ușor negru) și o unghie cu alb.    După ce s-au uscat straturile de ojă, se desenează o linie verde subțire cu o pensulă.    Sub linia verde se trasează o linie albă, astfel încât aceasta să fie paralelă cu prima.    Se desenează aleator câteva puncte cu negru.


    Pe suprafața liniei trasate anterior cu verde, se desenează câteva linii verticale, cu o nuanță de verde deschis.    Acesta este modelul definitiv desenat pe unghiile roșii. După ce terminați cu degetul arătător, urmăriți aceiași pași și pentru degetul mijlociu.


   Pe unghiile verzi trasați dungi verticale cu verde deschis. Liniile nu trebuie neapărat să fie drepte deoarece și pepenele este tridimensional și are forma ovală.    După ce terminați trasarea liniile, unghiile voastre ar trebui să arate în felul următor.    Acum trecem la ultima unghie, și anume cea albă. Se desenează forma feliei cu roșu. Desenați un triunghi și continuați trasarea interiorului, astfel o latură să fie curbată.


    Se formează o linie cu verde într- un capăt al pepenelui.


    Se desenează mici punctulețe pe suprafața modelului.    Manichiura este completă.


1 comment

© Sparkling Lights
Maira Gall